ONZE VISIE

United Limburg is een Interkerkelijk jongeren event. Een event wat om de maand op een zaterdagavond zal plaatsvinden in de Abbey te Cadier en Keer.

Een jongeren event waar de volgende pijlers centraal staan tijdens de avonden:

 

  • God
  • Aanbidding
  • Fellowship/Relatie
  • Eenheid

                             

United Limburg is ontstaan uit de overtuiging dat God deze generatie krachtige leiders en wereldveranderaars oproept om voorbij de veilige kerkmuren te kijken en de samenleving in verandering te brengen vanuit het bouwen in relaties.


Als interkerkelijke eenheid onder jongeren geloven we dat deze nieuwe leiders samen relatie bouwen en verschil gaan maken.
Momenteel zien we helaas op verschillende plekken jongeren uit de kerk verdwijnen, met als gevolg dat vele jongeren zich niet gezien en eenzaam voelen, hier zal United Limburg een verschil in gaan maken.


Veel events en conferenties zijn in het Noorden van Nederland en wij geloven dat het tijd is voor Limburg om ook hierin op te gaan staan. Limburg ligt letterlijk zowel fysiek strategisch als geestelijk strategisch. Limburg is een poort naar de rest van Europa en daarbuiten. Wij geloven dat er vanuit deze events jongeren toegerust gaan worden en veranderd zullen worden door God om als een leger van gepassioneerde/radicale jongeren de wereld binnen te trekken. Een generatie van jongeren die hun plek zullen gaan innemen die God voor hun heeft klaar gemaakt.


Wij, als United Limburg geloven dat we in een tijd leven waarin God een leger van jongeren zal laten opstaan die vol passie voor God leven. Jongeren die zich niet schamen om wie ze zijn en zich niet schamen voor het geloof.


Wij geloven dat God deze generatie jongeren oproept om voorbij de veilige kerkmuren te kijken en om relaties te bouwen met andere jongeren uit alle denominaties / kerken. Het is tijd voor éénheid onder alle jongeren en kerken.

ONTMOET HET KERNTEAM


Boaz Kerkmeester

visiedrager

herder

Jonas Vanheusden

marketing

apostolische

unsplash